TO NAJLEPŠIE Z | júl, august

septembra 07, 2016

Zdravím Vás v tento septembrový deň! Ako ste vkročili do nového školského roku? My trochu upršane a uponáhlane, keďže som si toho musela veľa povybavovať a včera ma stihli ešte aj na stanici vytočiť, keď som si išla vybaviť preukážku na vlaky a pani v okienku ma poslala s fotkou, ktorú som jej dala do kelu, pretože podľa nej tam nemôžem mať vo vlasoch žiadne kvetinky a za mnou nemôžu byť stromy ale čisté pozadie. Tak som sa aj s mojou najlepšou kamarátkou, ktorá ma mimochodom celý deň sprevádzala a všade lietala so mnou, vybrala ku mne domov, kde mi pri bielej stene spravila fotku, akú pani požadovala (tvárim sa na nej jak ťuťko, keďže aj cez mraky bolo nepríjemne ostré slnko a mňa z neho boleli oči), v počítači som ju trochu upravila, zatiaľ čo ona sa muckala s mojím psíkom, utekali sme ju dať vytlačiť a potom hurá späť na stanicu, kde som išla požiadavkou o kartičku na cestovanie k druhej tete, ktorej bolo úplne jedno, akú fotku mi tam dá. No neporazilo by ťa?

Našťastie už mám všetko vybavené, lístky na víkend kúpené, keďže v sobotu ráno idem za mojim drahým aspoň na noc do Košíc a kvôli školskej piatkovej akcii na Bratislavskom hrade, kde budeme obsluhovať ministrov z Európskeho parlamentu (o čom Vám porozprávam nabudúce) musím (môžem) ísť až sobotu ráno. A vlaky mi idú zase na prd, čo znamená, že v Košiciach budem až 12, takže za tieto prvé školské dni som vytočená až až. A to nehovorím o tom, že dnes sme sa už na franine učili a z matiky nám dala vstupný test! Ja neviem no, celkom som sa na tú školu tešila, teda, skôr na to, že mám zase nejaký režim ale po troch dňoch mi už asi aj stačí.. 

Jediná pozitívna vec je to, že sme boli s mojou naj kamkou, ktorá je tiež známa pod menom Nika (Nikoleta, nie Nikola), tak presne s ňou sme boli pondelok a utorok vo fitku a bolo to konečne skvelé odreagovanie a nabranie energie, ktoré mi veľmi chýbalo, keďže cez prázdniny som bola vo fitku iba pár krát, inak som cvičila čisto doma. Ale fitko je proste fitko, aj keď ma teraz bolí celý človek. Čo som tým ale chcela povedať je to, že mám perfektnú sparing partnerku, s ktorou sme sa na to dali a rozhodli sa tvrdo makať, preto sa môžete konečne tešiť aj na viac fitness článkov, juchuuu!

Ale pre dnešok to nebude žiaden fitness článok ani beauty ani outfit ale dnes som tu pre Vás opäť po dvoch mesiacoch s mojimi obľúbencami, tentoraz za mesiace júl a august. Čo všetko tu mám? Poďme sa na to pozrieť!

Oblečenie 

Z oblečenia tu mám tento raz iba dva kúsky, ktoré som si veľmi obľúbila. Inak mám taký pocit, že som celé leto nosila dookola tie isté veci.:D Aj keď v tom teple som toho na sebe moc nemala a keď bolo to hnusné aprílové počasie.. Skrátka tie veci som si až tak neobľúbila.:D Z oblečenia ako takého to je to tento off shoulders crop top z H&M, ktorý som si uchmatla vo výpredajoch ešte pred dovolenkou. A je skrátka DO-KO-NA-LÝ. Ku kraťasom so zvýšeným pásom pasuje úžasne!

Druhou a zároveň poslednou vecou sú hnedé sandáliky zo Zary. Ja som skôr teniskový typ, na sandále veľmi nie som ale tieto som si takisto uchmatla vo výpredajoch a dokonca boli úplne posledné a na mňa! Určite tam na mňa čakali a potom že nechaj ich tam! Aj keď som z nich mala zakaždým poriadne otlaky a mám taký divný pocit, že v nich neviem chodiť, nosila som ich celkom často a vy ste ich mohli vidieť napr. v TOMTO outfite.



Doplnky

Z doplnkov tu mám iba jednu vec, avšak u mňa veľmi obľúbenú. Čelenky s kvetmi. Všeobecne mám čelenky veľmi rada ale nie tie klasické a obyčajné ale napr. s rožkami, uškami a podobne. Minulý rok, keď som zo školy navštívila Amsterdam, odniesla som si odtiaľ moju prvú čelenku s kvetmi a veľmi sa mi to zapáčilo, tak mi do zbierky pribudli tieto tri. Všetky som dostala, dve mám od priateľovej mamimy a jednu od neho. No ale veď nie sú nádherné?



Kozmetika 

Z kozmetiky tu mám toho trochu viac. Keďže cez leto je čas na opalovanie, nemohla som zabudnúť aj na ochranu a starostlivosť mojej pokožky pred a po. Teda, prvý deň na dovolenke som na to zabudla a poviem Vám, aj s Nikou sme sa spálili až až.:D Potom som už nedala dopustiť na opalovací krém od Balea so SPF 50 a na sprchový gél po opalovaní od Dermacolu, na ktorý ešte pribudne na blogu recenzia. Balea mi poslala na testovanie ich dezodorant s vôňou mäty a limetky a v letných horúcich dňoch to bolo naozaj veľmi príjemné osvieženie. Moje obľúbené letné laky ste už mohli vidieť v TOMTO článku, avšak tu mám moje TOP 3. Tie od Miss Sporty to skrátka vyhrali a ružový od Sally  Hansen má nádhernú farbu. Cez leto som sa veľmi nemalovala a linku som nepoužívala vôbec, preto ak som si chcela trochu zvýrazniť oči, použila som mono tiene od Catrice, konkrétne béžový a tmavo hnedý.



Youtuberka/ Blogerka 

Blogerka, ktorú som objavila a doslova zhltla celý blog je Dominika z dombydom.cz. Ona je proste tak neuveriteľne milé, sympatické a zlaté dievča, že to až možné nie je. Okrem toho má skvelý blog, články, ktoré ma veľmi zaujali (každý jeden!), štýl obliekania na 97% podobný môjmu, super vyjadrovanie, nádherné fotky, proste 10 hviezdičiek z 10. Ale vy ju určite už všetci poznáte, keďže ja som v týchto veciach vždy pozadu a pokiaľ viem, minimálne u našich susedov v Česku je dosť známa.


Zážitok 

Celkom som z toho smutko ale za toto leto nemám až tak veľa zážitkov. Bohužiaľ, priateľ už chodí do roboty a má volné iba víkendy, takže sme spolu moc neboli a nemali sme veľa času spoznávať nové miesta, čo si dúfam vynahradíme a to čo najskôr! Jediný taký zážitok, ktorý ostane v mojom srdiečku je dovolenka s mojou bestie, o ktorej ste si určite prečítali článok s mega veľa fotkami (a ak nie, nájdete ho TU, tak to okamžite bežte napraviť!).



Kniha/ Seriál

Tento krát to nebude ani kniha ani seriál ale film, ktorý som si úplne zamilovala. Tipujem, že ste už väčšina z Vás o ňom počuli a možno ste ho aj vy videli. Je to Suicide squad alebo po slovensky, Jednotka samovrahov. Ten film je proste pecka, či už z hľadiska hereckých výkonov, z dejového hľadiska alebo z hľadiska efektov, bolo to T-O-P. Ja som na tom bola v kine dokonca dva-krát. Prvý raz s kamarátkami v Bratislave na 4DX, kde nami mykali sedačky, pršalo na nás a boli tam rôzne efekty (najsuper vec!) a druhý krát v Košiciach s priateľom a s jeho kamarátom. Ten film sa hneď zaradil medzi moje najobľúbenejšie. A povedzme si úprimne, medzi nami dievčatami, ktorá z nás nevzdychala nad Jokerom a Harley Quinn a tajne nedúfala, že aj ona by mohla mať taký vzťah.♥


A sme opäť na konci mojich obľúbencov. Ešte by som chcela pripomenúť, že pondelok skončila letná giveaway a na mojej FB stránke nájdete meno tej šťastnej! Tiež som opäť aktívna na mojom asku, aj keď na súkrimné otázky veľmi neodpovedám, ak Vás niečo zaujíma, neváhajte sa opýtať! Tiež ak by ste chceli odo mňa vidieť nejaký konkrétny článok, rada si prečítam Vaše návrhy.

Zatiaľ, pa.




                  FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Super tipy, bloggerku zatím neznám tak se určitě kouknu, top je krásný i čelenky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie kvetované čelenky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ou, tak aspoň nie som jediná, ktorá do nového školského roka vstúpila nie podľa svojich očakávaní.
    Kvetinkované čelenky nos veľmi sa ti hodia a vyzeráš v nich zlato.
    Farby lakov sa mi tiež páčia najmä ten od Sally.
    Dovolenku s najlepšou kamoškou ti tak trochu závidím ja s tou mojou sme akosi nemali toľko voľného času, aby sme mohli niekam vycestovať. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. priateľ ma už dlho láme na Jednotku samovrahov, ale ešte stále sme neboli :) tak žeby? :)
    pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Suicide sqad je najlepší film aký momentálne v kinách beží :D Inak sandálky sú veľmi pekné.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Domču z dombydom.cz sleduju skoro od jejích začátků, upřímně jsem ji dřív měla radši, teď na její blog kouknu jen občas :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máte dobré, že můžete mít na průkazku vlastní fotku aspoň!! Nebo tedy vámi focenou :D v čr neexistuje. Vždy na těch fotkách vypadám příšerně, takže soucítím..
    Jinak ty čelnky jsou úžasné!!! Hrozně se mi to líbí, už dlouho uvažuji nad koupí, takže kdyžtak na příští jaro :) Asi nevíš odkud jsou, když to byl dárek vid?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super úlovky! :) Ten sprcháč od Dermacolu mám, ale ještě ho nevyzkoušela :D :D musím! Pěkné fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten deodorant si chci koupit teď na dnech Marianne;) jinak ty květinové čelenky jsou boží;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty čelenky jsou nádherné! :)
    Jinak blogerku Dominiku zatím neznám, ale rozhodně omrknu její blog. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla