Soaphoria- Bambucké maslo a Avokádový olej

júna 14, 2016


Po dlhšej dobe som tu pre Vás opäť s ďalšou beauty recenziou. Na dnes si svoje obvyklé kecy nechám pre seba a rovno sa vrhneme na podstatu tohto článku. Pre dnes som si pre Vás pripravila dva produkty, ktoré mi vrámci spolupráce prišli z e-shopu krasnakazdyden, čo je vlastne český internetový obchod, ktorý predáva prírodnú kozmetiku rôznych značiek, ako je aj napr. Vám určite známa značka Soaphoria, od ktorej mi prišli dva produkty, ktoré som si vybrala. Mimochodom, čo ma zaujalo na e-shope je aj to, že okrem klasických produktov pre ženy, mužov a deti, ponúka aj produkty pre domácich miláčikov, ktoré by som v budúcnosti veľmi rada vyskúšala, keďže mám doma štvornohého miláčika. 


Ešte pred tým, ako Vám predstavím produkty, ktoré mi prišli a prezradím Vám svoje pocity z nich, chcem vychváliť to, ako mi produkty prišli zabalené. Po otvorení klasickej hnedej krabičky som uvidela jemne zdobený ľahko presvitajúci papier, prelepený fialovou páskou s milým poďakovaním a levanduľou (myslím, že to je/bola levanduľa), ktorá mne bohužiaľ opadala ale aj tak ma to veľmi potešilo. Keby náhodou neviete, z milo zabalených produktov som vždy nadšená! Produkty boli uložené na niečom, čo mi pripomínalo slamu z papieru, čo v konečnom dôsledku vytváralo naozaj príjemný efekt, takže už len to balenie stálo za to. Mimochodom, tulipány, ktoré som použila k foteniu som kúpila mamine ešte k dňu matiek a fotky som fotila pár dní po tom, ako mi balíček prišiel. Na fotkách som si dala záležať, takže dúfam, že sa páčia.♥


Takže ako prvý tu mám panenský avokádový olej. Objednala som si ho najmä preto, lebo ma veľmi zaujímali jeho účinky. Obsahuje vitamíny A, D a E, ďalej draslík, beta-karoten a mnoho ďalších živín. Je určený najmä na suchú a dehydrovanú pleť, tiež úspešne lieči napr. popáleniny alebo prejavy ekzémov. Tiež sa môže použi na vlasy. Ja som ho zatiaľ používala iba na tetovanie, keď sa mi ešte hojilo a šúpalo a veľmi pekne hydratoval a šúpanie prešlo do 3 dní. Aj keď je fľaštička celkom malá, vydrží celkom dlho.


Ako druhé a zároveň aj posledné som si vybrala organické bambusové maslo, ktoré obsahuje vitamíny A, E a F, liečivé vosky, vzácne rastlinné stereoly, karitény, kyselinu škoricovú a nenasýtené mastné kyseliny. Je určené na suchú a citlivú pokožku. Chráni pred slnečným žiarením, hydratuje pokožku, predchádza vzniku strií, pomáha pri hojení rán a pri liečbe akné, jaziev alebo tiež regeneruje vlasy. Ja som ho zatiaľ použila použiť na spálenú pokožku a začervenanie ramien a naozaj zmierňuje začervenanie a rýchlejšie regeneruje spálené miesta. Tiež som ním pár krát potrela drobné jazvičky ale tam som veľmi veľké zázraky nevidela, možno by nastali po dlhodobejšom používaní.

Keďže bambucké maslo má dá sa povedať celkom špecifický zápach/vôňu, nie každému môže byť po chuti. Na stránke avšak okrem čistého bambuckého masla máte na výber aj bambucké maslo s citrusom, čokoládou alebo levandulou. 

Máte nejaké skúsenosti s touto stránkou alebo s nejakým produktom od Soaphoria?






                      FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Mě neskutečně baví ty jejich obaly!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám od Soaphorie dva produkty a jsou naprosto dokonalé. Recenze bude brzy :-)
    www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to úžasne. Pekná recenzia. Od sopahorie mám nejaké tie produky, ktoré su naozaj výborné.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždy som chcela vyskúšať niečo od tejto značky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nemám zatiaľ žiadnu skúsenosť, ale vždy sa usmievam keď čítam recenzie na ich produkty :D takže určite niečo vyskúšam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Stránka je skvelá, má rýchle dodania a skvelo sa s ňou komunikuje :) a od soaphoriu mam sprchovú penu, ktorá je úžasná. :) skvelá recenzia!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš krááááásny blog! Veľmi rada sa sem vrátim! :) Značka je úplne super, jedná z mála, ktoré mojej pokožke vyhovujú. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelý produkt :) a tie kvety ako dekorácia sú krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pěkná recenze, zaujal mě ten olej. Jinak se značkou nemám žádné zkušenosti...

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Na Soaphorii čtu poslední dobou samé kladné recenze, takže když vidí to avokádový olej tak mě to úplně láká ho vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na značku Soaphoria jsem četla zatím samé skvělé recenze, asi si nějaký produkt také zakoupím. Moc hezké fotky. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tie veci vyzerajú super :)
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla