Stapiz Sleek Line Repair Mask maska na vlasy

mája 08, 2016

My ženy sme už raz také. Potrpíme si na to, aby sme vyzerali dobre, či už keď sa chystáme na nejakú party, piatok do mesta, na prvé či deväťdesiate rande ale najmä aby sme sa páčili sebe samej. A preto utrácame peniaze na rôzne krémy, mastičky, oleje, kozmetiku, či už na pleť, telo, nechty a tiež aj na našu korunu krásy, vlasy. 

Áno, je to pravda, že krásne, lesklé a zdravé vlasy sú našou najkrajšou a najcennejšou korunou, na ktorú môžme byť právom hrdé. Ale niektoré ženy, ako aj napr. ja, nie sú spokojné so svojou prirodzenou farbou vlasov a preto neustále experimentujú a vlasy si prefarbujú na všetky odtiene. A tie časom kvôli neustálemu ničeniu farbením strácajú svoj lesk, objem, sú polámané a končeky sa nepekne štiepia. Presne týmto problémom trpím aj ja. Moja prirodzená farba vlasov je tmavo hnedá a keďže som s ňou nebola spokojná a túžila som po blond, vlasy som si stále farbila a farbila, až sa mi zničili. Na moje šťastie, nie úplne a nemám ich ako sena ale aj tak sa mi lámu a končeky mám rozštiepené. 

Vyskúšala som mnoho šampónov, kondícionerov, balzamov či masiek od rôznych značiek. Niektoré stály za prd, iné boli účinnejšie a iným som verná už nejaký ten čas. Asi pred niečo vyše mesiacom som vďaka internetovému obchodu parfemy-elnino.sk, dostala možnosť otestovať túto masku na poškodené vlasy od značky Stapiz Sleek. Bola to moja prvá skúsenosť s touto značkou, keďže som zatiaľ od nich žiaden produkt neskúšala ale recenzie som zväčša čítala pozitívne, preto som bola veľmi zvedavá. 



Domov mi prišlo toto obrovské 1000 ml balenie spolu s pumpičkou na dávkovanie. Budem k Vám úprimná, tak, ako sa snažím byť pri každej recenzii. Od tejto masky som samozrejme neočakávala nijaké zázraky, predsa len stále len niečo vyše 5€. 

Hneď ako prvé po otvorení ma upútala nádherná sladkastá vôňa, ktorá mi pripomínala žuvačky Hubba Bubba, ak si ich ešte pamätáte. Po prvom umytí (masku som nechala pôsobiť 10 minút) nemôžem povedať, že som cítila alebo videla nejaké obrovské zázraky ale po vyfúkaní vlasov fénom som mala vlasy krásne žiarivé a nádherne voňali, presne ako žuvačy Hubba Bubba! Dokonca táto vôňa mi vo vlasoch ostala aj po nasledujúcom umytí (ktoré bolo za dva dni), čo bolo pre mňa veľkým prekvapením. 



Masku som dokopy použila 4-krát po dobu jedného mesiaca (čiže raz do týždňa). Ako som už povedala/napísala, žiadne obrovské zázraky sa nedejú, moje vlasy nie sú ako znovuzrodené, ako to zvyknú preháňať v reklamách ani moje končeky nie sú zázračne zacelené (tým pomôžu už len nožničky) ale moje vlasy sú naozaj zdravšie, lesklejšie a krásne voňavé.

Podľa mňa táto maska za tých pár euro naozaj stojí, možno časom a pravidelným používaním zaznamenám aj nejaké väčšie pokroky a zmeny. Zatiaľ však môžem povedať, že síce maska nerobí žiadne zázraky (to asi nikto ani nič) ale v jej používaní budem rozhodne pokračovať ďalej, už len kvôli tej vôni!

Preto ak sú vlasy nadmieru zničené a pripomínajú skôr slamu, neočakávajte žiadne zázraky, vlastne, vtedy Vám už nič nepomôže, len sa ostrihať na krátko a nechať si narásť nové, zdravé vlasy. Ale pokiaľ vlasy máte zničené len trochu, povedzme že z fénovania alebo žehlenia, odporúčam Vám túto masku vyskúšať, verte mi či nie, zamilujete si ju už len pre tú vôňu (o ktorej budem básniť stále dookola, haha). Ak ste s maskou mali nejaké skúsenosti, neváhajte sa o ne so mnou podeliť dole v komentároch!


Krásny zvyšok slnečného víkendu!

Zatiaľ sa majte.♥.♥



                     FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Túto masku nepznám, no vyzerá super :D Ja na vlasy používam teraz najčastejšie olej od Loreal a milujem ho taktiež kvôli jeho vôni!! :DD
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Za tu cenu je fajn, mozna o ni popremyslim.:-)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maska vyzerá super! :) Možno vyskúšam :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masku neznám, ale vypadá skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. maska vyzerá fajn ;) pre mňa by bola dôležitá hlavne tá jemnosť vlasov a vôňa, pretože je mi tiež jasné, že žiaden reklamovaný produkt nedokáže 100%-ne pomôcť rozštiepeným končekom :/ :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Masku vůbec neznám, od té doby, co používám pouze kokosový olej, moc masky nevyhledávám. :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla