Spring favorites

júna 17, 2015


Moje obľúbené ročné obdobie je za nami a pred nami sú dvojtýždňové letné prázdniny, na ktoré sme tak nedočkavo všetci čakali. Zaslúžený oddych konečne!
Za jar som odskúšala mnoho kozmetických produktov a rozdelila som ich do takých pomyslených kategórií: moje favs a "nikdy viac". Veď to predsa každá poznáte. Neuveriteľne som sa do týchto výrobkov zamilovala a myslím, že len ťažko ich niečo prekoná alebo nahradí, to by musel byť naozaj zázrak!
Pôvodne som chcela vydávať svojich mesačných obľúbencov, ale niekedy mám ich len zopár a tie články by boli o ničom, preto som sa rozhodla, že zakaždým, keď nejaké ročné obdobie skončí. tak zakaždým pridám aktuálnych obľúbencov za sezónu. Preto som sa Vás chcela opýtať, čo všetko by ste tam chceli, či iba kozmetiku alebo aj oblečenie, doplnky, hudbu a podobne. Kľudne mi môžte napísať do komentárov. No ale poďme sa vrhnúť rovno na to!

Ako s prvým produktom začnem s týmto čistiacim pleťovým gélom s čiernymi minerálmi od Avonu. Používam ju iba 2-3 do týždňa a je jednoducho úžasná, moja pleť je po nej rozžiarená a jemnejšia! Ďaľším plusom bolo, že ani cena nie je vysoká, myslím, že niečo okolo 3-4 eur a keď som si ju objednávala, mali ho ešte aj v zľave. Určite odporúčam aspoň vyskúšať, veď za to predsa nič nedáte.

Ďaľším čistiacim prostriedkom, ktorý som sa rozhodla vyskúšať a príjemne ma prekvapili sú tieto lepiace pásky na nos proti čiernym bodkám od Essence. Ich cena sa pohybuje okolo 4-5, podľa môjho názoru je cena celkom vysoká na to, že sa tam nachádzajú iba tri pásiky. Avšak fungujú naozaj dobre a čierne bodky miznú. Zázrak! 

Ooo Bioderma, moja bohyňa! Ako sa hovorí, že nie to čo je drahé, musí byť aj kvalitné, tak Bioderma je jednoznačne výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Ak máte preto zmiešanú pleť a problémy s výražkami, do týchto produktov sa rozhodne platí investovať. Ja vlastním BB krém, micelárku a tento úžasný denný krém (recenziu na ne nájdete TU). Používam ho každé ráno jemnú vrstvu pred nanesením make-upu a okrem toho, že úžasne hydratuje, je aj výborný podklad a pripraví pleť na nanesenie make-upu. A viete, čo je na tomto kréme ešte také úžasné? Pri používaní každý deň mi vydržal neuveriteľných vyše 5 mesiacov! A môžem Vám povedať, že viditeľné výsledky zlepšenia pleti sa dostavili už do mesiace. 

Prejdime na dekoratívnu kozmetiku. V nej má dominantné miesto tento mame-up od Avonu. Nemám rada príliš husté a ťažké make-upy ani príliš riedke, ktoré takmer vôbec nekryjú. Taktiež som do make-upu nechcela investovať priveľa peňazí. Tento make-up je úžasnou alternatívov. Výborne kryje, hydratuje pleť, neupcháva póry s hlavne nepôsobí na pleti ako maska. Taktiež dlho vydrží a jeho cena sa pohybuje okolo 3-4 eur.

Tento rúž od L'Oreal som dostala od maminy ešte niekedy koncom februára a okamžite som sa do neho zamilovala. Má krásnu sýtu ružovú farbu, krémovú konzistenciu, necháva pery hydratované a neuveriteľne dlho drží, aj pokiaľ jem a pijem! Myslím, že cena je okolo 8 euro ale do tohto rúže sa tie peniaze naozaj oplatia dať!


Púder som veľmi nezvykla používať, vždy som bola toho názoru, že príliš upcháva póry a je vlastne v každodennom make-upe zbytočný ale keď som objavila tento púder od Rimmelu, zmenila som názor. Odtieň mi výborne sadol, neupcháva póry a takmer po celý deň sa nelesknem.

Táto ceruzka na obočie od Essence je mojim obľúbencom už nejaký ten čas a myslím, že ju tak skoro ani nevymením. Farba, ktorá mi vyhovuje, nízka cena a kvalitovo veľmi dobrá, no čo viacej mi treba?


Prejdem na prípravky na vlasy. 
Keďže som si doteraz žehlila vlasy takmer dennodenne, vlasy som mala veľmi zničené a žiaden ochranný sprej mi nepomáhal. Tento ochranný krém na vlasy od Nouvelle je avšak úžasný. Vlasy necháva voňavé, žiarivé a chráni pred teplom, taktiež je proti krepateniu sa vlasov. Ale neviem Vám povedať, či ho zoženiete v nejakej drogerke, lebo mamina ho kupuje v špecializovanom obchode s profesionálnymi kaderníckymi prípravkami. 

Vďaka tomu, že som si vlasy neustále žehlila, vystavovala ich vysokým teplotám a každé 2-3 mesiace farbila sú v katastrofálnom stave. Zostali veľmi jemné, končeky sú veľmi suché a začali mi veľmi vypadávať. Šampón a kondicionér od L'Orel Elseve na slabé vlasy je zatiaľ jediný šampón, ktorý mojim vlasom pomohol takže za mňa big like.

Milujem sladké a kvetinové vône a táto toaletná voda od Avonu ma jednoducho očarila. Má krásnu nevtieravú vôňu a za posledný mesiac ju mám na sebe každý deň, nemôžem už bez nej ani vyjsť von. 

Začína teplo a postrach menom mapy pod pazuchami. Mám pre Vás jednu naozaj účinnú zbraň! Antiperspirant od Nivei. Má príjemnú vôňu a účinne chráni pred potom. Mne osobne účinkoval asi 4-5 hodín.

Tak a to by bolo k dnešnému článku všetko. Dúfam, že sa Vám páčil a inšpirovala aspoň niečím. Držím palce pri posledných opravovaniach známok a odpočítavajte dni do prázdnin!
Al by ste sa ma chceli hocičo opýtať, stačí napísať na môj ASK.
Nezabudnite sledovať novinky na mojom Facebooku a Instagrame a ak sa Vám môj blog páči, pridať sa k odberateľom. Každý jeden nový človiečik, ktorý sa pridá, ma veľmi poteší. ♥
Všetci verný sa môžu tešiť, v budúcom alebo tom ďalšom článku na Vás čaká prvá GIVEAWAY.
Tak zatiaľ pa. ♥

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Pekný článok :) žiaden z uvedených produktov vyskúšaný nemám, no vyzerajú fajn.

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem již zkoušela zmíněný šampon a mohu ho opravdu jen doporučit! :) Moc pěknéé :). Corculum♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Makeupy má Avon skvělé, taky je mám ráda.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně tedy ten pudr vůbec nesedl, spokojená sem s ním nebyla vůbec... ./ ale rtěnka vypadá fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. K týmto "season favorites" by si mohla pridať aj obľúbené knihy /viem že čítaš...sledujem ťa 3:) /...to ma len tak z hlavy napadlo :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem tajná ctiteľka za nápad, určite ho zaradím medzi favs^^

      Odstrániť
  6. Anonymný18/6/15 15:42

    Púder od Rimmelu používam tiež :) je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Púder od Rimmelu som používala tiež a bol skvelý. Tiež mám sprej od Niveii Pearl & Beauty a vonia úžasne! Rozmýšľala som už aj nad kúpou tých pások na čierne bodky ale asi si ich zajdem kúpiť. :-) Inak pekný článok.

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ze všech těch produktů jsem snad zkoušela jen ten první, od Avonu, ale asi se zas budu muset obohatit o něco nového :D

    http://staymind.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tú voňavku od Fergie som tiež mala veľmi rada :-) A šampóny od Lorealu sú skvelé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super věci :) stay matte je super pudr.

    Life by Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
  11. S tužkou na obočí od Essence a pudrem od Rimmelu souhlasím. Jsou to skvělé produkty. Zbytek jsem nezkoušela, ale ta vůně od Avonu mě neskutečně láká :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla