Najlepšie produkty za rok 2020

januára 12, 2021

Ahojte, vítam Vás pri článku na ktorý sa ja (a určite v tom nie som sama!) vždy veľmi teším a to sú najlepšie produkty za rok 2020. Musím povedať, že som minulý rok skúšala o niečo menej produktov, ako som zvykla, viac som sa orientovala na skin care a celkovú starostlivosť a až toľko som sa ani nelíčila. Hlavný dôvod bola určite karanténa, ale tiež to bolo aj kvôli tomu, že som nosila predĺžené mihálnice a líčiť sa mi ani veľmi nechcelo.

Aj napriek tomu, že bola situácia, aká bola a veľké množstvo produktov som nevyskúšala, našli sa nejaké nové produkty, ktoré som pravidelne používala a som s nimi veľmi spokojná. Takisto aj naďalej používam produkty z minuloročných obľúbencov a svoj názor na ne som nezmenila. Tak sa poďme spolu pozrieť, aké produkty mi padli do oka minulý rok. 

Top dekoratívna kozmetika 2019

Najlepšie kozmetické produkty za rok 2018

Najlepšia kozmetika roku 2017

Najlepšia dekoratívna kozmetika roku 2017

Top 10 produktov za rok 2016


Začnem s produktami, ktoré som v najväčšej miere prestala používať a to produkty na líčenie. Kvôli predĺženým mihálniciam som si vyše pól roka nelíčila oči, takže z toho dôvodu sa tu nebudú nachádzať žiadne nové produkty z tejto kategórie. 

Viac som sa však zameriavala na pleť a preto tu mám hneď dve podkladové bázy. Prvá je od značky Essence - Hydrating + Perfecting primer. Ako už aj jej názov napovedá, ide o hydratačnú podkladovú bázu. Má jemne silikónovú konzistenciu a na pleti zanecháva jemný (a veľmi príjemný) film a pleť je šťavnatá, vyhladená a napitá. Druhý je tohtoročná novinka od Dermacol - Eat Me Primerstachio, o ktorej som Vám písala už v tomto článku. Má veľmi zvláštnu konzistenciu, ako keby tak jemne našľahanú. Na pleti je takisto veľmi príjemná, pleť krásne vyhladí a zmatní. Och a nesmiem zabudnúť na tú neskutočnú pistáciovú vôňu!!

Z make-upov som si veľmi obľúbila ľahšiu verziu bestselleru od Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh. Má ľahšie stredné krytie a na pleti vyzerá veľmi ľahko a prirodzene. Navyše má perfekntú výdrž! Viac sa o ňom dočítate v tomto článku

Pred tým som bola veľký milovníkov tekutých matných rúžov, avšak za minulý rok som si kvôli rúškam na to odvikla a zamilovala som si tento lesk/balzam na pery od značky By Terry. Obsahuje jemné trblietky, ktoré robia pery opticky plnšími, skvelo hydratuje vďaka kyseline hyalurónovej, ktorú obsahuje a jemne upokojuje pery vďaka extraktu z ruže. 

Od značky Beauty Blender som si veľmi obľúbila ich mini verziu hubiek, ktoré sú perfektné na zapracovanie korektoru pod oči, do okolia nosa či pre prekrývaní nedokonalostí. Ja ani neviem, ako som bez nich doteraz existovala.:D


Z pleťovej kozmetiky tu nesmie chýbať takmer všetkými hejtovanými produkt, ktorý som si však ja veľmi zamilovala a to Nivea Cleansing Oil. Práve som dopotrebovala už druhé balenie a osobne si ho neviem vynachváliť, aj keď verzia s makadámiovým olejom mi vyhovovala ešte o niečo viac. 

Druhým produktom na čistenie pleti, ktorý som si zamilovala, je od značky Cerave - Foaming Cleanser. Veľmi jemný čistiaci gél, ktorý je určený na normálnu a mastnú pleť. Zanecháva ju jemnú, čistú, nedráždi ju a navyše ani zbytočne nevysušuje. Viac sa o nej dočítate v tomto článku

Od bývalej kolegyne som dostala na vyskúšanie miniatúrnu verziu pleťového krému Ecooking Day Creame a musím povedať, že táto mini verzia mi vydržala naozaj veľmi dlho. Je to najmä kvôli tomu, že je hutnejšej konzistencie a netreba ho pri použití veľa. Aj keď ide skôr o krém pre zrelšiu pleť, veľmi mi sadol. Navyše krásne vonia za šalviou a rešetliakom. 

Minulý rok som začala viac používať samoopaľovacie produkty, keďže som sa na slnko až tak často nedostala a objavila som tie najlepšie samoopaľovacie kvapky na pleť - St. Moriz Advanced Pro Face Serum. Najprv som musela na to prísť, ako sa používajú a aby som neskončila celá fľakatá (:D), ale keď som sa do toho konečne dostala, výsledok je nenormálny! A to stačia 3-4 kvapky pre intenzívnejšie opálenie. 

Ak ešte nevlastníte roller na pleť, tak to okamžite napravte a jeden objednávajte! Vďaka nemu sa večerná rutina posúva do ešte vyššieho levelu a doprajete si mega relax. Môj je značky Zoe Ayla a v balení obsahoval dva rôzne masážne valčeky. Využívam ho na zapracovanie séra do pleti či si s ním iba čisto masírujem pleť pre televíziou. 


Minulý rok som začala viac dbať aj na ochranu pleti pred slnečným žiarením a zamilovala som si pleťový krém s SPF 50+ od kórejskej značky Purito - Centella Green Level. Používam ho vo svojej každodennej rutine, je veľmi ľahký, neupcháva póry a spoľahlivo chráni pleť pred UV žiarením.  

Aj keď mi to možno ešte tak netreba, nenechávam nič na náhodu a do svojej večernej rutiny som zaradila aj očný krém. A ten od Kiehl's - Creamy Eye Treatment with Avocado si tu jednoznačne zaslúži svoje miesto. Aj keď má naozaj ľahučkú konzistenciu, vďaka obsahujúcemu extraktu z avokáda je skvelo hydratačný.

Z avokádovej rady od Kiehl's som si zamilovala aj pleťovú masku Avocado Nourishing Hydration Mask. Konzistenciou je úplne ako jemné avokádo a úžasne hĺbkovo zhydratuje pleť. Inak, Kiehl's podľa mňa vyrába bezodné masky!:D


Ak ma sledujete aj na mojom Instagrame, určite ste zaregistrovali, že si nechávam odrastať svoju blond farbu a snažím sa dať dokopy svoje zničené vlasy. Aj z toho dôvodu som skúšala o niečo viac produktov určených na vlasy. Za minulý rok som si zamilovala olejový šampón od Tigi - Bed Head Colour Goddess určený pre farbené vlasy. Vlasy sú po ňom úžasne hebké, jemné a nesmiem zabudnúť ani jeho nádhernú karamelovú vôňu!

Od Renovality som si zamilovala Renohair, ktorý je určený pre poškodené vlasy a pre podporu rastu vlasov. Aplikuje sa ako zábal na vlasy, ktorý si nechávam cca hodinu pôsobiť. Vlasy sú vďaka nemu vyživené, oveľa menej sa lámu a takisto aj podporuje ich rast. Viac sa o tomto produkte dočítate v tomto článku

Najlepšia maska na poškodené vlasy je jednoznačne od Lush H'Suan Wen Hua a aj keď som Vám ju ukazovala už v obľúbencoch za rok 2018, musím Vám ju ukázať ešte raz a to kvôli tomu, že zmenila zloženie. Pred tým obsahovala vajcia, ktoré z nej vyradili a aj vďaka tomu je vegánskym produktom. Za seba musím povedať, že pred tým mi zloženie vyhohovalo ešte o niečo viac, no aj tak sa nič nemení na tom, že je to moja najobľúbenejšia maska na vlasy vôbec. 

Olejček Proffessionals SP Luxe Oil od značky Wella je určený najmä pre poškodené vlasy a to, že je to môj najobľúbenejší olejček vôbec, dokazu najmä to, že som Vám ho tu ukazovala v obúbencoch za rok 2016. Odvtedy som vyskúšala nejaké ďalšie, ale vždy sa vrátim práve k tomuto. Nádherne vonia, vlasy posilňuje a viditeľne zabraňuje štiepeniu končekov. Dokonca som Vám o ňom písala v tomto článku takmer pred štyrmi rokmi. 

Ku koncu roka som v beauty boxe z LF objavila ošetrujúci produkt od značky Philip KingsleyPure Colour Frizz-Fighting Gloss a bola to láska na prvé použitie. Je určený pre farbené vlasy, chráni ich pred teplom až do 190 stupňov a zanecháva ich lesklé, voňavé a veľmi príjemné na dotyk. Kiež by som dobre vedela opísať textúru vlasov, akú zanechá, ale to proste musíte zažiť. 


Ako som Vám už spomínala, minulý rok som vo väčšej miere používala samoopaľovacie produkty a môj absolútny favorit v samoopalovákoch je značka St. Moriz, konkrétne ich samoopaľovacia pena Self Tanning odtieň Dark. Aplikácia je úplne jednoduchá a ak  ste. začiatočníci, s ňou to pôjde ako po masle. Odporúčam však ku nej aj rukavicu. Nefľakatí, ľahko sa zapracúvava a výsledná farba je dokonalá. 

Ruka v ruke so samoopaľovaním ide aj starostlivosť o telo a veľmi dôležité je aj odstraňovanie odumretých kožných buniek, aby sa netvorili fľaky. Z telových peelingov som najviac spokojná s týmto kávovo-kokosovým od značky Mark. Mám skrátka rada, keď sa s ním môžem doslova vydrhnúť a pokožka je potom nádherne hladká. 

Hneď po sprche nezabúdam na potrebnú hydratáciu pokožky a zamilovala som si toto telové suflé od značky Nivea s čerešňovým kvetom a jojobovým olejom. Rýchlo sa vstrebáva, pokožka je po ňom krásne hľadká a nádherne vonia. 

Netreba zabúdať ani na starostlivosť o nohy a tento Overnight Foot Cream od značky Ecooking je najlepší krém na nohy, aký som kedy mala! A to teda nesrandujem. Má hutnú konzistenciu, neskutočnú vôňu za Snehuľkami a bezkonkurenčne hydratuje pokožku nôh. 


Najväčším prekvapením zo sveta vôní je pre mňa jednoznačne Cool de Saphir z Krásne vône, ktorú som si ihneď zamilovala a posledné dva mesiace ju používam asi najčastejšie. Intenzita aj výdrž sú vzhľadom na cenu neskutočné. Viac som Vám o nej písala v tomto článku

Avšak môj minuloročný favorit je určite Jimmy Choo Illicit a to som si najprv myslela, že mi vôbec nebude voňať. Nádherná sladko-orientálna vôňa, ktorá je veľmi zmyselná a ženská, ideálna najmä na chladnejšie ročné obdobie či na neskoré letné večery. 

A sme na konci. Ako som už spomínala, za minulý rok toho nebolo až tak veľa, no všetko sú to produkty, za ktoré by som dala ruku do ohňa. Dajte mi vedieť v komentári či aj Vy niektorí poznáte, prípadne aké produkty ste si za minulý rok obľúbili Vy. Teším sa na Vás pri ďalšom článku, zatiaľ sa majte krásne. 





You Might Also Like

4 komentárov

  1. Skvělá inspirace na produkty, láká mě vyzkoušet ten peeling od značky Mark. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takže potřebuji ten makeup a samoopalovací pěnu. :D
    Jinak se mi moc líbí tvá fotka v menu, hezké tetování. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla